Потребна ви е нова клима

Нарачај on-line или на 076 764 800

Инвертер сплит системи

Самостоечки
сплит
системи

Конзолни &
парапетни системи

Најпродавани модели

Само ова лето...

Неодолива понуда на Midea, VOX и ST клима уреди!

Најголем избор на ИНВЕРТЕР и СПЛИТ системи од докажани брендови!

НАЈДОБРИ ЦЕНИ

ОВЛАСТЕНА МОНТАЖА

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

ОВЛАСТЕН СЕРВИС